Produkty životního pojištění s možností zhodnocení vložených finančních prostředků - Doležel, Jan (2008)
Práce se zabývá možnostmi uzavření životních pojištění, která současně nabízejí zhodnocení finančních prostředků.Vše probíhá v rámci jedné společnosti. Cílem práce je na základě analýzy vybraných produktů nalézt nejvýhodnější z nich a určit pro, které osoby v závislosti na věku je výhodné si jej sjednat