Produkty životního pojištění s možností zhodnocení vložených finančních prostředků - Doležel, Jan; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá možnostmi uzavření životních pojištění, která současně nabízejí zhodnocení finančních prostředků.Vše probíhá v rámci jedné společnosti. Cílem práce je na základě analýzy vybraných produktů nalézt nejvýhodnější z nich a určit pro, které osoby v závislosti na věku je výhodné si jej sjednat
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses