Podniková strategie advokátních kanceláří - Garaj, Juraj; Jaklová, Martina L.; Neveselý, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je popsat trh právních služeb v České republice a advokátní kanceláře jako jejich nejvýznamnější poskytovatele, specifikovat typy firem na něm působící a vymezit klíčové faktory jejich úspěchu, jak obecně, tak s ohledem na skupinu, do které firma patří. Objektem výzkumu proto jsou v první řadě strategie advokátních kanceláří, jakožto prostředky k dosažení klíčových faktorů úspěchu. Práce vymezuje prvky úspěšné strategie aplikovatelné na jakoukoli advokátní kancelář v České republice, a také postihuje odlišnosti v strategiích jednotlivých skupin advokátních kanceláří, vyplývající z jejích zaměření, zemi původu a specifických vlastností. Práce se rovněž zabývá strategickým významem corporate social responsibility
Vedoucí práce: Martina Jaklová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses