Hodnocení výkonnosti podniku metódou Balanced Scorecard - Bojko, Roman (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je ukázať hodnotenie organizácie metódou Balanced Scorecard. Ako príklad som si zvolil neziskovú organizáciu, na ktorej som ukázal jednotlivé prvky tejto metódy, prispôsobil ich tak aby vyhovovali neziskovému sektoru a nakoniec som použil celý model pri zhodnotení jednej z pobočiek danej neziskovej organizácie