Hodnocení výkonnosti podniku metódou Balanced Scorecard - Bojko, Roman; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je ukázať hodnotenie organizácie metódou Balanced Scorecard. Ako príklad som si zvolil neziskovú organizáciu, na ktorej som ukázal jednotlivé prvky tejto metódy, prispôsobil ich tak aby vyhovovali neziskovému sektoru a nakoniec som použil celý model pri zhodnotení jednej z pobočiek danej neziskovej organizácie
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses