Rovná daň a její dopady na daňové výnosy v České republice - Kohlertová, Alžběta (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat důsledky zavedení rovné daně v České republice na daňové výnosy. Bakalářská práce se zaměřuje na daňový systém v České republice před daňovou reformou a po jejím zavedení. Porovnává, jaké dopady přináší daňová reforma jak pro poplatníky, tak pro státní rozpočet. V práci jsou diskutovány jednotlivé návrhy, které přicházely v úvahu před schválením daňové reformy