Rovná daň a její dopady na daňové výnosy v České republice - Kohlertová, Alžběta; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem bakalářské práce je analyzovat důsledky zavedení rovné daně v České republice na daňové výnosy. Bakalářská práce se zaměřuje na daňový systém v České republice před daňovou reformou a po jejím zavedení. Porovnává, jaké dopady přináší daňová reforma jak pro poplatníky, tak pro státní rozpočet. V práci jsou diskutovány jednotlivé návrhy, které přicházely v úvahu před schválením daňové reformy
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses