Konsolidovaná účetní závěrka - Slavíková, Nela (2008)
Práce pojednává o podnicích, které jsou poviny sestavovat konsolidovanou účetní závěrku. Jsou zde vysvětleny vazby mezi podniky ve skupině a popsány jednotlivé metody konsolidace. Na závěr je detailně vysvětlena plná metoda konsolidace