Konsolidovaná účetní závěrka - Slavíková, Nela; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce pojednává o podnicích, které jsou poviny sestavovat konsolidovanou účetní závěrku. Jsou zde vysvětleny vazby mezi podniky ve skupině a popsány jednotlivé metody konsolidace. Na závěr je detailně vysvětlena plná metoda konsolidace
Vedoucí práce: Libor Vašek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses