Jak si založit podnik - Uhrin, Marián; Získalová, Tereza; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca komplexne analyzuje podnikanie po všetkých stránkach, vniká do podstaty úspešného podnikania so všetkými aspektami týkajúcich sa podnikateľskej činnosti a osobnosti podnikateľa. Teoritické zákonitosti sú aplikované do spracovania fiktívneho podnikateľkého zámeru v oblasti ubytovacích a stravovacích služieb. Podnikateľský plán zahŕňa popis predmetu podnikania – penziónu, právne náležitosti, celkovú situačnú analýzu, marketingový plán, finančný plán a zhodnotenie investície. Cieľom je súhrne priblížiť podnikateľskú činnosť formou fiktívneho založenia podniku
Vedoucí práce: Tereza Získalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses