Podnikatelský plán – založení podniku - Koscelník, Štefan; Tyll, Ladislav; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cieľom mojej práce je vysvetliť čitateľovi všetky nevyhnutné kroky potrebné pre založenie podniku a zároveň spracovať názornú ukážku podnikateľského plánu na konkrétny podnikateľský zámer. V prvej časti práce som objasnil základné pojmy súvisiace s podnikaním, dôvody pre rozhodnutie začať podnikať a tiež teoretickú štruktúru podnikateľského plánu s popisom jednotlivých častí a vysvetlením ako postupovať pri ich tvorbe. V druhej časti, praktickej, som vytvoril podnikateľský plán na konkrétny podnikateľský zámer s vystihnutím všetkých dôležitých častí, ktoré sú pri založení podniku potrebné
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses