Management podniku a daně - Horníková, Monika (2008)
BP popisuje daně a daňový systém v ČR a jejich vliv na rozhodování managementu, vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku a na rozhodovací procesy, v praktické části aplikace na jeden podnikatelský subjekt