Management podniku a daně - Horníková, Monika; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
BP popisuje daně a daňový systém v ČR a jejich vliv na rozhodování managementu, vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku a na rozhodovací procesy, v praktické části aplikace na jeden podnikatelský subjekt
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: daňové systémy; konkurenceschopnost; rozhodování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; competitiveness; decision making; bachelor's theses