Analýza efektivnosti výdajových opatření reformy veřejných financí v ČR - Nováková, Vlasta; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce hodnotí výdajová opatření reformy veřejných financí, která byla schválena vládou ČR v Koncepci reformy veřejných rozpočtů z roku 2003. První část je věnována definování a vysvětlení základních pojmů. Pochopení a orientace v těchto pojmech jsou nezbytné předpoklady pro porozumění procesu reformy veřejných financí a její potřebnosti. Dále práce vyhodnocuje zavedení jednotlivých opatření, analyzuje je a porovnává jejich skutečné dopady s očekávanými. Efektivnost výdajových opatření je založena na komparativní analýze dosažených úspor ve veřejných rozpočtech a na sledování vlivu jednotlivých opatření na ekonomické subjekty a jejich chování
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses