Současné trendy v letecké dopravě - Kosinová, Lucie; Vaško, Martin; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce popisuje současné nejdůležitější trendy v letecké dopravě. Pozornost je věnována především regulaci a následné deregulaci odvětví, spolupráci mezi leteckými dopravci, řízení vztahu se zákazníky a využívání informačních technologií. V jednotlivých kapitolách je posuzován dopad těchto trendů na cestující a to především z hlediska zvyšování dostupnosti létání a snaze dopravců přimět cestující, aby si pro svoji cestu vybrali právě jejich společnost
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses