Dopad výdajů ze státního rozpočtu ČR na bydlení v roce 2004 - Dudková, Jana (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na zkoumání výdajů ze státního rozpočtu na bydlení. Jejím cílem je charakterizovat nástroje bytové politiky a vymezit jednotlivé cílové skupiny obyvatel. V analýze jsem pracovala s daty za rok 2004