Dopad výdajů ze státního rozpočtu ČR na bydlení v roce 2004 - Dudková, Jana; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na zkoumání výdajů ze státního rozpočtu na bydlení. Jejím cílem je charakterizovat nástroje bytové politiky a vymezit jednotlivé cílové skupiny obyvatel. V analýze jsem pracovala s daty za rok 2004
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses