Analýza efektivnosti projektů na ochranu přírody a krajiny podpořených Pardubickým krajem v roce 2007 - Haňáková, Helena (2008)
Moje bakalářská práce je zaměřena na posouzení efektivnosti vynaložených výdajů kraje v oblasti ochrany přírody a krajiny. Blíže jsem se zabývala projekty v rámci grantového programu ekologické výchovy, osvěty a vzdělávání. Hlavním problémem, který jsem řešila, bylo ocenění užitků plynoucích z daných projektů