Analýza efektivnosti projektů na ochranu přírody a krajiny podpořených Pardubickým krajem v roce 2007 - Haňáková, Helena; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Moje bakalářská práce je zaměřena na posouzení efektivnosti vynaložených výdajů kraje v oblasti ochrany přírody a krajiny. Blíže jsem se zabývala projekty v rámci grantového programu ekologické výchovy, osvěty a vzdělávání. Hlavním problémem, který jsem řešila, bylo ocenění užitků plynoucích z daných projektů
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses