Činnost Krajského úřadu Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu - Libusová, Anna (2008)
Cílem této práce je zhodnotit činnost Krajského úřadu Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu. Úvodní část je věnována stručnému popisu Jihočeského kraje a jeho předpokladům pro rozvoj cestovního ruchu. Následuje identifikace nejdůležitějších regionálních institucí ovlivňujících vývoj odvětví a výčet jejich rolí v organizaci řízení cestovního ruchu v rámci regionu. Těžiště práce tvoří výsledky provedeného dotazníkového šetření mezi nejrůznějšími aktéry cestovního ruchu regionu, přibližující jejich názory jak na činnost krajského úřadu v dané oblasti, tak na další relevantní témata