Činnost Krajského úřadu Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu - Libusová, Anna; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem této práce je zhodnotit činnost Krajského úřadu Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu. Úvodní část je věnována stručnému popisu Jihočeského kraje a jeho předpokladům pro rozvoj cestovního ruchu. Následuje identifikace nejdůležitějších regionálních institucí ovlivňujících vývoj odvětví a výčet jejich rolí v organizaci řízení cestovního ruchu v rámci regionu. Těžiště práce tvoří výsledky provedeného dotazníkového šetření mezi nejrůznějšími aktéry cestovního ruchu regionu, přibližující jejich názory jak na činnost krajského úřadu v dané oblasti, tak na další relevantní témata
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses