Sports car rent - půjčovna sportovních automobilů - Florián, Petr (2008)
Ve své práci se zabývám vyhledáváním nových možností uplatnění na českém trhu. V první části se věnuji teorii, poté zpracovávám případovou studii na téme půjčovna sportovních automobilů