Sports car rent - půjčovna sportovních automobilů - Florián, Petr; Hartman, Ladislav; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ve své práci se zabývám vyhledáváním nových možností uplatnění na českém trhu. V první části se věnuji teorii, poté zpracovávám případovou studii na téme půjčovna sportovních automobilů
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses