Podpora inovačního podnikání prostřednictvím OPPI 2007 - 2013 - Kraft, Zdeněk (2008)
Práce vymezuje základní pojmy v oblasti inovací, popisuje inovační prostředí v ČR a na základě komparace se zeměmi EU a dalšími vybranými státy světa identifikuje jeho slabé stránky. Přes nastínění tvorby strategických dokumentů pro inovační podnikání na našem území představuje nastavení OPPI a jeho jednotlivých programů. Na závěr hodnotí adekvátnost směřování veřejné podpory prostřednictvím OPPI na určené problematické oblasti