Podpora inovačního podnikání prostřednictvím OPPI 2007 - 2013 - Kraft, Zdeněk; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce vymezuje základní pojmy v oblasti inovací, popisuje inovační prostředí v ČR a na základě komparace se zeměmi EU a dalšími vybranými státy světa identifikuje jeho slabé stránky. Přes nastínění tvorby strategických dokumentů pro inovační podnikání na našem území představuje nastavení OPPI a jeho jednotlivých programů. Na závěr hodnotí adekvátnost směřování veřejné podpory prostřednictvím OPPI na určené problematické oblasti
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses