Finanční analýza Canaria travel - Komjatiová, Petra; Boukal, Petr, 1962-2022; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza Canaria travel má za úkol vyhodnotit ekonomickou a finanční situaci Canaria travel a vývoj jejího hospodaření v čase
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses