Analýza procesu transformace české ekonomiky - Dvořáčková, Jana (2008)
Práce se zabývá problematikou privatizace v České republice. První část se nejprve zaměřuje na obecná východiska privatizace a dále na bližší popis jednotlivých metod. Druhá část práce je pak zaměřena na podrobnou analýzu procesu privatizace společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s