Analýza procesu transformace české ekonomiky - Dvořáčková, Jana; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá problematikou privatizace v České republice. První část se nejprve zaměřuje na obecná východiska privatizace a dále na bližší popis jednotlivých metod. Druhá část práce je pak zaměřena na podrobnou analýzu procesu privatizace společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses