Postavení letenkových portálů na trhu s letenkami v České Republice - Tůma, Jakub; Vaško, Martin; Sedláček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaobírá distribucí letenek. Důraz je kladen na online distribuci prostřednictvím tzv. letenkových portálů. Analytická část má na problematiku dva pohledy. Prvním je kvantitativní vyjádření velikosti trhu a potenciál z hlediska online distribuce. Druhým pohledem je studie kvality českých letenkových portálů z pohledu zákazníka. Obě analýzy dohromady poskytují ucelený pohled na letenkové portály jako distribuční cestu prodeje letenek a předpovídají budoucí směry vývoje
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses