Analýza postavení ČR ve světovém cestovním ruchu - Řehořková, Jarmila; Jarolímková, Liběna; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce hodnotí postavení České republiky ve světovém cestovním ruchu uceleným pohledem, tedy z hlediska výkonů cestovního ruchu, jeho příspěvků k národnímu hospodářství, v rámci atraktivit, vybavenosti, potenciálu i z pohledu konkurenceschopnosti země v cestovním ruchu. Česká republika je v práci hodnocena v kontextu s dalšími zeměmi. Hodnocení vychází ze získaných dat a údajů
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses