Agroturistika v České republice - Fantišová, Lenka; Petrů, Zdenka, 1953-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářské práce se věnuje aktuální situaci agroturistiky v České republice a jejímu hodnocení v souvislosti s udržitelným rozvojem. Dále jsou v práci představeny základní formy "zeleného cestovního ruchu" a organizace, které se tímto oborem v České republice zabývají. V praktické části bakalářské práce byl proveden výzkum mezi členy Svazu venkovské turistiky týkající se jejich spokojenosti s poskytovanými službami Svazu. Výzkum byl proveden formou dotazníkového šetření prostřednictvím elektronické pošty. V závěrečné části práce byly výsledky šetření vyhodnoceny a pro Svaz venkovské turistiky byla formulována doporučení ohledně budoucí činnosti
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses