Outsourcing v rámci nákupu v spoločnosti Siemens - Hanusková, Martina (2008)
Práca v prvej časti rozoberá outsourcing všeobecne a z hľadiska outsourcovania podnikových činností. Druhá časť sa zameriava na spoločnosť Siemens a jej nákupné schopnosti a divízie zaberajúce sa nákupom. V tretej časti práce sa podrobne rozoberá postup nákupu implementovaný v spoločnosti Siemens, praktický význam strategického a operatívneho nákupu