Outsourcing v rámci nákupu v spoločnosti Siemens - Hanusková, Martina; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca v prvej časti rozoberá outsourcing všeobecne a z hľadiska outsourcovania podnikových činností. Druhá časť sa zameriava na spoločnosť Siemens a jej nákupné schopnosti a divízie zaberajúce sa nákupom. V tretej časti práce sa podrobne rozoberá postup nákupu implementovaný v spoločnosti Siemens, praktický význam strategického a operatívneho nákupu
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses