Zákon o odpadoch a jeho vplyv na zahraničný obchod - Gondeková, Tatiana; Sato, Alexej, 1952-; Schwarz, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca spracováva aktuálnu situáciu v Českej republike v oblasti odpadového hospodárstva a posudzuje implementáciu odpadovej legislatívy Európskej únie v podmienkach ČR. Sleduje sa vstup výrobkov na trh Spoločenstva, povinnosti výrobcov/dovozcov a systémov, ktoré nakladajú s odpadmi po ukončení životnosti výrobkov. Dôraz sa kladie na komunálny odpad, toky výrobkov ako elektozariadenia, autovraky a z nich vznikajúce odpady, ktoré najviac ovplyvňujú život bežného občana
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses