Informační potenciál finančních výkazů v České republice - Juříček, Tomáš; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá finančními výkazy a jejich vypovídací schopností. Nejdříve jde o vývoj finančních výkazů a požadavků na ně z historického hlediska. Poté práce vymezuje úpravu v České republice a na to navazuje úprava podle IAS/IFRS. V praktické části dochází k srovnání vybraných položek účetní zavěrky společnosti ČSA a.s. tvořené podle obou koncepcí
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses