Aplikace zásady opatrnosti v účetnictví - Procházková, Lenka; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá zásadou opatrnosti a především způsoby, jakými ji lze aplikovat v účetnictví. V úvodu jsou stručně definovány nejdůležitější účetní zásady a podrobněji popsána zásada opatrnosti. V další části práce jsou vysvětleny jednotlivé nástroje zásady opatrnosti – jejich podstata, smysl, účtování. Některé konkrétní problémy jsou doplněny o příklady
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses