Elektronické účetnictví - Krofiková, Jana; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce se věnuje využití výpočetní techniky a internetu v účetnictví. Od vysvětlení pojmů účetního a elektronického účetního dokladu se dostává přes charakteristiku elektronického podpisu až k poskytování účetních aplikací na dálku. Dále se zabývá budoucností účetního výkaznictví a jeho zveřejňování na internetu, především značkovacím jazykem XBRL. Praktická část práce popisuje využití výše uvedených nástrojů, poskytované služby a technologie ve firmě Účetnictví on-line, s.r.o
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; elektronický podpis; bakalářské práce; accounting; electronic signatures; bachelor's theses