Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek z pohledu české legislativy a z pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví - Ptáček, Jan (2008)
Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek, jeho vymezení a účtování, porovnání české legislativy a IAS/IFRS