Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek z pohledu české legislativy a z pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví - Ptáček, Jan; Šímová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek, jeho vymezení a účtování, porovnání české legislativy a IAS/IFRS
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses