Význam faktoringu pro financování exportu českých podniků - Ševčíková, Jana; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Sedláček, Jiří, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Faktoring obecně - smluvní zajištění, průběh, druhy, výhody, nevýhody, náklady, porovnání s bankovním úvěrem. Faktoringové společnosti. Mezinárodní faktoring - řetězce a mez. úmluvy. Vývoj faktoringu - ČR, svět. Příklady z praxe
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses