Dlouhodobý majetek, účetní a daňové odpisy - Sladká, Ludmila; Míková, Marie, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce se zabývá dlouhodobým majetkem, účetními a daňovými odpisy hlavně z hlediska České republiky, avšak ale v úvodu dlouhodobého majetku se zabývám touto problematikou i z pohledu mezinárodních předpisů. V práci je řešen problém odložené daně. Obsahuje i praktické příklady účetních a daňových metod odpisů a způsob výpočtu odložené daně včetně grafického zobrazení
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses