Účetní závěrka dle české účetní legislativy a IAS/IFRS - Vosika, Jiří (2008)
Práce se věnuje porovnání české účetní legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Uvádí základní rozdíly mezi systémy a rozdíly v problematice účetní závěrky