Účetní závěrka dle české účetní legislativy a IAS/IFRS - Vosika, Jiří; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se věnuje porovnání české účetní legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Uvádí základní rozdíly mezi systémy a rozdíly v problematice účetní závěrky
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses