Financování Horské služby - Hudeček, Lukáš; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním Horské služby ČR a osvětluje problémy, které jsou s touto oblastí spojené. V práci jsou popsány činnosti HS a je provedena analýza jejího hospodaření. Zjištěná data jsou porovnávána jen pro daná období, aby mohla být srovnatelná. V práci jsou mimo jiné konfrontovány jednotlivé způsoby financování, popsány jejich výhody a nevýhody a je poukázáno na možné řešení. Je zde také zmiňována důležitost nového zákona o Horské službě
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses