Transformace bankovního systému Čínské lidové republiky v kontextu rozvoje světového bankovnictví - Kubíček, Petr; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce podává obraz bankovního systému Čínské lidové republiky v kontextu jeho vývoje od 80. let 20. století do současnosti. Popisuje čínskou centrální banku, její specifika, měnovou politiku, zkoumá její měnověpolitické nástroje a věnuje se změnám v oblasti bankovního dohledu a regulace. V neposlední řadě se soustředí na charakteristiku institucionálního vývoje komerčního bankovnictví a snaží se zachytit základní aspekty transformačních procesů nejvýznamnějších čínských bank
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses