Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky - Kostková, Hana; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zabývá českou gastronomií jako celku, její historií a současnými i budoucími trendy moderní české kuchyně. Kromě toho je zde i kapitola uvádějící ekonomické charakteristiky stravovacích a ubytovacích služeb. Součástí je i rozhovor s Jiřím Králem, šéfkuchařem Francouzské a Plzeňské restaurace Obecního domu v Praze a kapitánem českého reprezentačního týmu kuchařů a cukrářů. Cílem práce bylo analyzovat, jaký význam má pro český příjezdový cestovní ruch úroveň poskytovaných gastronomických služeb. Analýza byla provedena na základě přímého a nepřímého dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses