Efektívnosť kontrolného systému verejných zákaziek na príklade Slovenskej republiky - Šveda, Martin; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práca je zameraná na oblasť verejného obstarávania v podmienkach Slovenskej republiky. V úvodných častiach je pojednávané o legislatíve so stručnou charakteristikou účinných právnych noriem. Problematika kontroly jestvujúceho systému verejných zákaziek je analyzovaná prostredníctvom konkretizácie pôsobnosti dohľadového orgánu Úradu pre verejné obstarávanie. S ohľadom na stanovené ciele práce prebieha snaha o determináciu miery efektívnosti jeho pôsobenia. Poslaním práce je priblížiť čitateľovi nie len systém kontroly dodržiavania zákona o verejnom obstarávaní, ale hlavne na základe situácií z praxe poukázať na jeho účinnosť
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses