Redistribuce daní do jednotlivých fiskálních jednotek - Bujárek, Michal; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem práce je analýza redistribuce daní mezi jednotlivé obce a kraje. Rozbor pravidel současného přerozdělovacího systému, porovnání daňového systému v ČR a v EU a analýza srovnání daňových příjmů krajů a obcí s vyprodukovaným HDP. Do analýzy je také zahrnuto porovnání počtu obyvatel a rozloha jednotlivých krajů
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses