Přechod z jednoduchého účetnictví na účetnictví pro občanská sdružení - Raida, Vlastimil; Šímová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá účetní závěrkou jednoduchého účetnictví občanských sdružení – tzn. uzavíráním peněžního deníku a pomocných knih v jednoduchém účetnictví, převáděním zůstatků z těchto knih na účty v účetnictví (podvojné účetnictví). Dále je práce zaměřena na problematiku sestavování účetního rozvrhu pro specifické potřeby těchto organizaci, a vliv přechodu na účetnictví na základ daně z příjmů
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses