Private equity fondy v České republice a v Lucembursku - Hanke, Jakub; Brodani, Jana; Bouček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce Private equity fondy v České republice a v Lucembursku objasňuje fungování private equity odvětví a analyzuje a zhodnocuje formou komparace jeho stav v České republice oproti Lucembursku jakožto přední světovou private equity komunitou. Je zhodnocen historický vývoj českého private equity průmyslu a je zde poukázáno na rozdíly mezi oběma zeměmi.
Vedoucí práce: Jana Brodani
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses